Om oss

Ego skönhet din frisörsalong i Lund.

Om oss

Ego skönhet din frisörsalong i Lund.

Om oss

Ego skönhet din frisörsalong i Lund.

ego skönhet idag

Välkomna till vårt andra hem. Här jobbar jag och Sofia heltid på salongen och vi har Saga som är vår tredjeårselev.
Jag åker på minst tre utbildningar per år och jobbar med dom absolut bästa frisörerna från Sverige inom Revlon. Där får jag ta del av nya tekniker och färger och trender som kommer för året. När jag kommer hem fylld med inspiration så delar jag med mig detta till mina kollegor då vi har en liten egen kurs. Detta yrket kan inte bli bättre man fylls av glädje varje dag man kommer till jobbet och får sätta händerna i era hår och börja skapa magi. Vi kan allt inom hår och jobbar med varumärken vi tror på och ser fina resultat med. Så fantastiskt roligt. En stund hos oss hoppas vi ska ge dig lika mycket som den ger oss.

Personal

Vi är utbildade i både dam och herr och barn frisering. Vi har lång erfarenhet av hår och mode, och vi brinner för nya tekniker att lära oss. Tillsammans skapar vi det bästa för dig och ditt hår.

Josefin

Eldsjälen bakom ego skönhet. Med min långa erfarenhet har jag utvecklat mig ständigt och som färgtekniker för Revlon så har jag kunskapen att göra det lilla extra för varje kund. Så att utmana mig själv och komma fram till ett dröm resultat tillsammans är underbart.

Sofia

Jag brinner för både hår och make up och gillar speciellt att göra makeovers i form av avfärgningar. Lyckan för mig är att se glädjen i kundens ögon när den är nöjd med sig själv.

Saga

Praktikant på ego skönhet. Jag har ett år kvar av frisörutbildningen och kan inte få nog av att lära mig mer och utvecklas. Älskar att utmana mig själv och se förändring och färdighet.

ego skönhet historia

Salongen skapades 2000 av två drivna salongsägare som sedan tog in mig under sina vingar. Året var 04 när jag klev in i salongen och kände här vill jag jobba. Jag började som praktikant och hade två fantastiska handledare som lärde mig otroligt mycket om yrket. Då startade min resa. När dom sen ville lämna tog jag över med en kollega och vårt mål tillsammans var att driva en salong som hade allt. Hon valde senare att gå vidare på annat håll och jag är nu ensam ägare av ego skönhet.

Ett fantastiskt beslut. Jag har även min trogna kollega Sofia och vår elev Saga som hjälper mig. År 2019 flyttade jag salongen till ny lokal och nu är vi hemma. Hos oss kan du få komma in i en hemtrevlig salong med anor från 1700-talet. Här älskar vi att skapa och utvecklas med er kunder. Jag hoppas på många fina år framöver.
Varmt välkomna!