Hudvård

Revolutionerande medicinsk hudvård som verkligen fungerar Vetenskapligt utvecklade produkter Effektiv professionell hudvård
Exuviance ger verkliga resultat
Exuviance är ett medicinskt företag
Den lätta vägen till frisk skönhet
Exuviance, den vetenskapligt utvecklade hudvårdsprodukten för män och kvinnor, som har stora krav på verkliga resultat, utan att det är dyrt eller besvärligt!
Exuviance den lätta vägen till fräsch hud!
Vetenskapen bakom fräsch och vacker hud.
Två av världens främsta hudvårdsforskare professorerna dr Eugene van Scott och dr Ruey Yu började sin forsknig för över 40 år sedan i USA.
Deras ambition var att finna hjälp åt olika hudsjukdomar. De lyckades finna denna hjälp och lindring till hudproblem som Akne, Rosacea, Ichtyosis, Atopiskt eksem etc.
Men de lyckades också i sin forsknig att utveckla produkter som motverkar och minimerar fina linjer och rynkor. De har idag över 120 patent. Ett patent innebär att ingen har gort denna upptäckt tidigare, och ingen får kopiera det. Alltså är det unika produkter som de båda professorerna tillsammans med sitt stora forskarteam har utvecklat.
Deras fantastiska produkter marknadsförs hos hudterapeuter under namnet Exuviance och namnet Neostrata hos läkare.
exuviance-1-300x245
 
UNNA DIG EN HÄRLIG KLINIKBEHANDLING!
Vi lever tyvärr ofta ett alltför stressigt liv. Vi behöver ibland gå ned i varv och ladda batterierna. Det mår både kropp och själ gott av.
Ett mycket bra sätt att göra det på, är att unna sig en Exuviance ansiktsbehandling.
Man kopplar av, man njuter och lämnar kliniken med lätta steg och ett ”nytt” ansikte.
Det finns behagliga och effektiva behandlingar från 350:-.
Skäm bort Dig själv, ring och beställ tid!
Professionell hudvård som gör underverk!
Unna Dig en riktigt effektiv Exuviance hudvårdsbehandling så får Du ett
resultat som både Du och Din hud blir lyckliga över. Samtidigt får Du en stunds skön avkoppling, så att hela Du mår bra. Länge, länge!
Exuviance effektiva hudvårdsbehandlingar bygger på professorerna Eugene van Scotts och Ruey Yus (Princeton, USA) världspatenterade produkter. Många försöker kopiera dessa fantastiska produkter, men detta är originalet. Scotts och Yus forskning och utveckling har pågått i över 40 år. Detta är Din trygghet.
De har över 120 patent, därför kan ingen överträffa Exuviance. Du får ett resultat som är enastående och dessutom till ett mycket rimligt pris!
exuviance-2