HÅRVÅRD Vi tar hand om ditt ego

Frisör Lund

Välkommen!

Frisör Lund. 

Vi älskar att jobba med färg och form. Vi gör mycket balayage färgningar och är uppdaterade inom det senaste. Vi andvänder oss av revlon som färg idag. Revlon utvecklas ständigt och ger oss många bra underlag till att göra den bästa färgen för dig. Josefin som jobbar på salongen är även färgtekniker för revlon. Det gör att vi jobbar med dom senaste teknikerna och har hela sortimentet av färgen. Nytt som har kommit är en ammoniakfri färg som är doftfri och perfekt för dig med känslig hårbotten. Det har också kommit fina metallicfärger som blir årets modefärger inom hår. 

Vi utför hårförlängning med flera olika system som Racoon, Be Gorgeous eller tejphår från Toupema. För bästa resultat,hållbarhet och som möjliggör perfekt färgmatchning. Vill du bara ha lite tjockare hår kan man sätta i en mindre mFrisör Lundängd löshår för lyxig volym.

Vi har lång erfarenhet när det gäller fest och brudfrisyrer och utför även sminkning så man får helheten på ett och samma ställe.

Vill ni att vi åker ut till er på plats så tillkommer en extra kostnad (Från 500 kr). Ring oss eller kom in så kan vi prata mer.

 

Tillsammans med våra kunder skapar vi helheten av hår, hud och make up. På Ego kombinerar vi kvalitet med kreativitet och trend.