HÄNDER JUST NU

 

Vi söker en ny hudterapeut till salongen. Hör av dig om du är intresserad.

Vi finns på Sankt Petri kyrkogata 3A.

Här jobbar Josefin, Sofia som frisörer vi har även Tindra som går tredje året som frisör på real gymnasiet som har halva priset på sina behandlingar.

Ni är välkomna in hemsidan och telefonen fungerar som vanligt. Vi har även internetbokning som fungerar perfekt.

 

 

 

Bruduppsättningar och sminkningar.

 

Är du intresserad av en uppsättning så är du välkommen att titta in till oss och prata lite eller kolla våra bilder som ligger på vår facebook och instagram. Vi räknar med att en bruduppsättning tar en och en halv timme. Sminkning tar ca en timme och kan göras direkt efter din uppsättning. Har man tärnor och följe är dom självklart välkomna. Vi är två frisörer så två uppsättningar samtidigt är inga problem. Sminking kan göras på två personer samtidigt. Hjärtligt välkomna <3

 

Lite som händer hos oss.

Alla våra behandlingar går att boka över nätet har du extra frågor så är det bara att ringa eller mejla. 

Vi har elevklippning till halva priset av våra ordinarie tider. Behandlingarna kan ta lite längre tid än vanliga klippningar då det är en utbildning och Josefin kommer bedömma den och hjälpa eleven att utvecklas. Ni är välkomna att boka in er hos Tindra också.

Vi frisörer jobbar med revlon som färg. Vi är mycket nöjda med färgen och kan nu erbjuda dig som kund många fler nyanser och skonsamma färgningar. Den utvecklas ständigt och nu finns en doftfri färg utan ammoniak som är perfekt för dig med känslig hårbotten. Den täcker grått hår perfekt och håller länge och ger en fantastisk glans. Det har även kommit lite metallicfärger som är super fina. Jätte roligt att jobba med. Josefin jobbar även som färgtekniker för revlon så vi på ego skönhet är uppdaterade med det senast inom färg form och produkter.

Vår hudterapeut Eva önskar er hjärtligt välkomna in i värmen hos henne september ut.

Sen slutar tyvärr Eva för gott och vi söker för fullt efter en ny hudterapeut. Känner du någon eller är det du så hör av dig så kan vi prata mer.

 

Glöm inte kolla facebook (ego skönhet) och instagram (@egoskonhet) där vi lägger ut bilder och erbjudanden :)