HÄNDER JUST NU

 

Just nu så söker vi efter nya medarbetare. Frisör, fransstylist, fotspeciallist mm.

Är du den vi söker hör av dig så kan vi säkert lösa ett perfekt avtal för både dig och oss.

 

TÄVLING.

Gå in på vår facebook där pågår en tävling där du kan vinna fina produkter från American crew.                                        Bara att gilla och dela vår sida och tagga en vän i kommentarerna.                                                                                                    Lycka till.

 

 

Bruduppsättningar och sminkningar. 

 

Det är så härligt att hösten är på väg och det börjar bokas upp med bruduppsättningar inför vintern. Är du också intresserad av en uppsättning så är du välkommen att titta in till oss och prata lite eller kolla våra bilder som ligger på vår facebook och instagram. Vi räknar med att en bruduppsättning tar en och en halv timme. Sminkning tar ca en timme och kan göras direkt efter din uppsättning. Har man tärnor och följe är dom självklart välkomna. Vi är två frisörer så tre uppsättningar samtidigt är inga problem. Sminking kan göras på två personer samtidigt. Hjärtligt välkomna <3

 

Händer just nu.

Nu är internetbokningen i full gång. Alla våra behandlingar går att boka över nätet har du extra frågor så är det bara att ringa eller mejla.

Vi har nu börjat jobba med revlon som färg för frisörerna. Vi är mycket nöjda med färgen och kan nu erbjuda dig som kund många fler nyanser och skonsamma färgningar. Den täcker grått hår perfekt och håller länge och ger en fantastisk färg.

Vår hudterapeut Eva har kommit igång och har haft en fantastisk start med många nöjda kunder. Vissa behandlingar har bytt namn och pris men produkterna är självklart fortfarande Exuviance.

Glöm inte kolla facebook (ego skönhet) och instagram (@egoskonhet) där vi lägger ut bilder och erbjudanden :)