HÄNDER JUST NU

 

Vi har flyttat. Vår nya lokal finner ni på Sankt Petri kyrkogata 3A.

Vi är så glada över denna flytt. Utöver en ny lokal så är allt annat detsamma. Josefin och Sofia är kvar som frisörer och Eva är kvar som hudterapeut.

Ni är välkomna in hemsidan och telefonen fungerar som vanligt. Vi har även internetbokning som fungerar perfekt.

 

 

 

Bruduppsättningar och sminkningar.

 

Det är så härligt att våren är på väg och det börjar bokas upp med bruduppsättningar inför sommaren. Är du också intresserad av en uppsättning så är du välkommen att titta in till oss och prata lite eller kolla våra bilder som ligger på vår facebook och instagram. Vi räknar med att en bruduppsättning tar en och en halv timme. Sminkning tar ca en timme och kan göras direkt efter din uppsättning. Har man tärnor och följe är dom självklart välkomna. Vi är två frisörer så två uppsättningar samtidigt är inga problem. Sminking kan göras på två personer samtidigt. Hjärtligt välkomna <3

 

Lite som händer hos oss.

Alla våra behandlingar går att boka över nätet har du extra frågor så är det bara att ringa eller mejla. 

Vi frisörer jobbar med revlon som färg. Vi är mycket nöjda med färgen och kan nu erbjuda dig som kund många fler nyanser och skonsamma färgningar. Den utvecklas ständigt och nu finns en doftfri färg utan ammoniak som är perfekt för dig med känslig hårbotten. Den täcker grått hår perfekt och håller länge och ger en fantastisk glans. Det har även kommit lite metallicfärger som är super fina. Jätte roligt att jobba med. Josefin jobbar även som färgtekniker för revlon så vi på ego skönhet är uppdaterade med det senast inom färg form och produkter.

Vår hudterapeut Eva önskar er hjärtligt välkomna in i värmen hos henne. Hon utför allt inom hudvård som skön massage, ansiktbehandlingar anpassade efter din hy, vaxningar av hela kroppen. Hon jobbar med olika vaxtekniker och anpassar efter vad som passar dig bäst.

 

Glöm inte kolla facebook (ego skönhet) och instagram (@egoskonhet) där vi lägger ut bilder och erbjudanden :)