HÄNDER JUST NU

 

Fransförlägning.

Den 1/2 har vi äran att välkomna Emma till oss 🙂

Hon jobbar som fransstylist och kommer hyra ett rum där hon gör fransförlängningar. Det går bra att boka en tid och läsa mer om det under Fransförlängning i menyn. Emma har jobbat länge med fransar och även vunnit Lash Artist of the Month så vi är taggade på hennes start hos oss.

Håll utkik på instagram och facebook efter hennes erbjudande och sistaminuten tider. 🙂

 

 

Bruduppsättningar och sminkningar. 

 

Det är så härligt att våren är på väg och det börjar bokas upp med bruduppsättningar inför sommaren. Är du också intresserad av en uppsättning så är du välkommen att titta in till oss och prata lite eller kolla våra bilder som ligger på vår facebook och instagram. Vi räknar med att en bruduppsättning tar en och en halv timme. Sminkning tar ca en timme och kan göras direkt efter din uppsättning. Har man tärnor och följe är dom självklart välkomna. Vi är två frisörer så tre uppsättningar samtidigt är inga problem. Sminking kan göras på två personer samtidigt. Hjärtligt välkomna <3

 

Händer just nu.

Nu är internetbokningen i full gång. Alla våra behandlingar går att boka över nätet har du extra frågor så är det bara att ringa eller mejla.

Vi har nu börjat jobba med revlon som färg för frisörerna. Vi är mycket nöjda med färgen och kan nu erbjuda dig som kund många fler nyanser och skonsamma färgningar. Den täcker grått hår perfekt och håller länge och ger en fantastisk färg.

Vår hudterapeut Eva har kommit igång och har haft en fantastisk start med många nöjda kunder. Vissa behandlingar har bytt namn och pris men produkterna är självklart fortfarande Exuviance.

Glöm inte kolla facebook (ego skönhet) och instagram (@egoskonhet) där vi lägger ut bilder och erbjudanden :)